Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Bebek Arabası Essential Graphite

Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Bebek Arabası Essential Graphite (MX1378750110T)

0,00
Marka : Maxi-Cosi
İndirim Oranı : %8 İndirim
Fiyat : ₺19.547,70(KDV Dahil)
İndirimli : ₺17.938,85(KDV Dahil)
Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Bebek Arabası Essential Graphite

Doğumdan itibaren yaklaşık 4 yaşına kadar 0-22 kg          

Küçük çocuğunuzun olabildiğince rahat olmasını istiyorsunuz. Ve tabii ki biz de öyle !

Bu yüzden, konfor ve çok yönlülüğü birleştirerek tüm ortamlarda kullanabileceğiniz mükemmel bir bebek arabası tasarladık; Maxi-Cosi Lila CP

Sizi ve bebeğinizi mutlu etmek için üretilen, dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot tasarım ödülü sahibi Maxi-Cosi Lila CP, orta boy tekerlekleri ve 4 tekerde darbe emici süspansiyonları, tek ile açılıp kapanma özelliği ve yatağa dönüşebilir oturma ünitesi ile Lila ailesinin en yeni ve prestijli üyesi. Böylece parkta, şehirde ve istediğiniz her yerde yürüyüşlerin tadını çıkarabilirsiniz!

Maxi-Cosi Lila CP, ebeveynlerin ve bebeklerin yaşamını kolaylaştırmak için özenle tasarlandı. Sadece bir elinizi kullanarak oturma ünitesini kolayca düz bir yatağa dönüştürebilirsiniz. Doğumdan itibaren hem sürüş yönüne hem de sürüş yönünün tersine dönük kullanılabilen ve yatırılabilen oturma ünitesi ile bebeklere büyük bir konfor sağlar.

5-Noktalı emniyet kemer tasarımıyla, bebek arabası boşken emniyet kemeri açık bir konuma sahiptir, böylece ebeveynler çocuklarını bebek arabasına kolayca doğru pozisyonda yerleştirebilirler.

Tek elle katlama sistemi ve katlandığında ayakta durabilme özelliği, bebek arabasını kapatmak ve saklamayı çok pratik hale getirir. Ekstra büyük alışveriş sepeti, eşyalarını yanınıza almanıza olanak tanır. Lila CP bebek arabasının çift yönlü kullanılabilen koltuk minderi, tüm hava koşullarında inanılmaz rahatlık sağlar; yaz için nefes alan 3D örgü kumaş ve kış için polar kumaş. Baş çevresini koruyan UV50 korumalı büyük tente ve entegre sinekliği çocuğunuzu yakıcı güneş ışığından korumanın yanı sıra uçan haşerelerden de koruyacaktır.

Uzun ömürlü ve yenilikçi hafif tekerlek teknolojisi SmoothRide ile bebeğinizle uzun yürüyüşlerin keyfini çıkarın. 

  • Doğumdan itibaren yaklaşık 4 yaşına kadar kullanım
  • Çift yönlü kullanılabilir oturma ünitesi
  • Maxi-Cosi oto güvenlik koltukları ile uyumlu (adaptörler dahildir)
  • Kolay giriş / çıkış özellikli 5 nokta emniyet kemer sistemi
  • Doğumdan itibaren kullanıma uygun 3 farklı yatış pozisyonları
  • Ters çevrilebilir, termo özelliğine sahip minder
  • Ayarlanabilir ayak desteği
  • UV50 korumalı büyük tente / güneşlik
  • Tek elle kolay katlanabilir ve açılabilir
  • SmoothRide uzun ömürlü tekerlekler
  • Sürücü boyuna ayarlanabilir deri görünümlü itme kolu ve ön güvenlik barı
  • Daha fazla manevra kabiliyeti için kilitlenebilir ön tekerlerler
  • 4 tekerde şok- emici süspansiyonlar
  • Ebeveynler İçin Kullanım Kolaylığı
  • Tek elle hızlı katlanma özelliği
  • Katlandığında dik durma özelliği
  • Otomatik kilit
  • SmoothRide uzun ömürlü tekerlekler ile her zeminde kolay kullanım
  • Daha fazla manevra kabiliyeti için ön tekerlekler kilitlenebilir
  • Geniş Alışveriş Sepeti
  • Kolay fren sistemi

 

Maxi-Cosi Cabriofix Oto Koltuğu Ana Kucağı

Grup 0+ / Doğumdan itibaren 12 aya kadar (0-13 kg) 

Bebeğinizin Maxi-Cosi CabrioFix oto güvenlik koltuğunda rüyalara dalmasına izin verin! Bebeğinizi uyandırmadan, hafif CabrioFix oto güvenlik koltuğunu aracınızdan herhangi bir Maxi- Cosi veya Quinny bebek arabasına kolayca transfer edin. 
CabrioFix oto güvenlik koltuğunu ister FamilyFix (Isofix) baza, 2wayFix baza yada Easybase 2 emniyet lemeri bazası ile kullanın. Her durumda CabrioFix oto güvenlik koltuğu güvenlik ve üst düzey kullanım kolaylığı açısından en mükemmel tercihtir. 

Özellikler :

Kanıtlanmış güvenlik

FamilyFix ve EasyFix baza üniteleriyle birlikte mükemmel test sonuçları
Araç emniyet kemeri ya da 2wayFix, FamilyFix veya EasyBase 2 baza üniteleri ile kolay bağlantı
Mümkün olan en iyi IsoFix güvenliği ve FamilyFix baza ünitesi ile kolay kullanım. Baza aynı zamanda Pearl oto güvenlik koltuğu ile de uyumludur.
Yan Darbe Koruma Sistemi olası yan darbelere karşı optimum koruma sağlar.
FamilyFix üzerinde kullanılan CabrioFix ekstra dik pozisyonuyla, bebeğinizin bacakları için ilave alan yaratarak, daha güvenli ve uzun süreli sürüş yönünün tersine bağlantıya imkan verir.
Güncel Avrupa Birliği güvenlik standardı ECE R44/04'e uyumludur.

Bebeğinizin konforu

Bebeğiniz için konforlu bir uyum sağlar
Daha küçük bebekler için kafa çevreleyicisi için ekstra yastık, kemer dolguları ve entegre tente içerir
Tek hareketle ayarlanabilen kemer
Bebeğinizi yerleştirebilmeniz için kemeri toplayan kemer tokaları

Kullanım kolaylığı

Tüm Maxi-Cosi ve Quinny bebek arabaları ile pusetlere uyumlu olup, size pratik ve şık bir seyahat sistemi sunar.
Maxi-Cosi baza ünitesiyle kullanıldığı zaman araç emniyet kemeriyle bağlantıya gerek yoktur, sadece takın ve yola çıkın.
Kullanışlı taşıma kolu
Depolama bölümü
Yıkama için kolayca çıkan kılıf

Uygun Olduğu Avrupa Standardı: ECE R44/04   

Güvenlik Testi Sonuçları:

Garanti Süresi : Ömmür Boyu

Ürün Ağırlığı
11 kg
Ayak Örtüsü
Yok
Çift Yönlü Kullanım
Var
Cinsiyet
Unisex
Ebeveyn Penceresi
Yok
Katlanma
Var
Kullanım Şekli
Seyahat Sistemleri
Kumaş Türü
Yıkanabilir, Terletmeyen Kumaş
Ön Bar
Var
Renk
Gri
Sırt Ayarı
Var
Süspansiyon
Var
Taşıma Kapasitesi
22 kg
Tente
Var
Tutma Sapı
Ayarlanabilir
Yaş Grubu
0 - 48 Ay
Etiketler
Maxi-Cosi, Maxi-Cosi Lila, Maxi-Cosi Lila CP, Maxi-Cosi Lila CP Travel, Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem, Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Bebek, Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Bebek Arabası, Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Bebek Arabası Essential, Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Bebek Arabası Essential Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Bebek Arabası Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Bebek Essential, Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Bebek Essential Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Bebek Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Arabası, Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Arabası Essential, Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Arabası Essential Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Arabası Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Essential, Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Essential Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Travel Sistem Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Travel Bebek, Maxi-Cosi Lila CP Travel Bebek Arabası, Maxi-Cosi Lila CP Travel Bebek Arabası Essential, Maxi-Cosi Lila CP Travel Bebek Arabası Essential Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Travel Bebek Arabası Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Travel Bebek Essential, Maxi-Cosi Lila CP Travel Bebek Essential Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Travel Bebek Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Travel Arabası, Maxi-Cosi Lila CP Travel Arabası Essential, Maxi-Cosi Lila CP Travel Arabası Essential Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Travel Arabası Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Travel Essential, Maxi-Cosi Lila CP Travel Essential Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Travel Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Sistem, Maxi-Cosi Lila CP Sistem Bebek, Maxi-Cosi Lila CP Sistem Bebek Arabası, Maxi-Cosi Lila CP Sistem Bebek Arabası Essential, Maxi-Cosi Lila CP Sistem Bebek Arabası Essential Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Sistem Bebek Arabası Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Sistem Bebek Essential, Maxi-Cosi Lila CP Sistem Bebek Essential Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Sistem Bebek Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Sistem Arabası, Maxi-Cosi Lila CP Sistem Arabası Essential, Maxi-Cosi Lila CP Sistem Arabası Essential Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Sistem Arabası Graphite, Maxi-Cosi Lila CP Sistem Essential, Maxi-Cosi Lila CP Sistem Essential Graphite,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR