Maxi-Cosi Lila SP Bebek Arabası Essential Black

Maxi-Cosi Lila SP Bebek Arabası Essential Black (MX1236672300)

0,00
Marka : Maxi-Cosi
Fiyat : ₺14.948,85(KDV Dahil)
Maxi-Cosi Lila SP Bebek Arabası Essential Black

Doğumdan itibaren 4 yaşına kadar kullanım (22kg)
Çift yönlü kullanım imkanı
Hafif tasarım (9.5kg)
Tek elle kolay katlanır özelliktedir.
SmoothRide tekerlek sayesinde her zeminde kolay kullanım
Termo özelliğine sahip çift taraflı minder


Konforu kolayca elde edin !

Doğumdan itibaren yaklaşık 4 yaşına kadar her yaşam tarzınıza uyacak şekilde bu iki özelliğin mükemmel bir kombinasyonu özel bir bebek arabası tasarladık. Maxi-Cosi Lila SP!

Maxi-Cosi Lila SP, konfor ve kompakt boyutlar arasında mükemmel bir denge kurar. Bebeğinizi kollarınızda tutarken, bebek arabanızı tek elinizle dik katlamak çok kolaydır. Lila SP hafif olması nedeniyle günlük hayatınızda bebek arabanızı zahmetsizce taşımanıza olanak tanır.

Ters çevrilebilir, termo özelliğine sahip çift taraflı minder yaz ayları için nefes alabilen örgü kumaşa, diğer taraftan kış ayları için de soğuk havalar için sıcak tutan polar kumaşa sahiptir. Bu, çocuklar ve ebeveynler için daha fazla konfor sağlar.

Lila SP bebek arabasında bulunan entegre sineklik sayesinde çocuğunuzu güneşten ve sivrisineklerden kolayca koruyabilirsiniz.

Peki Ebeveynlerin Rahatlığı?

Maxi-Cosi Lila SP, ebeveyn olarak yaşamınızı kolaylaştırmak için özenle tasarlanmıştır. Sadece bir elinizi kullanarak oturma ünitesini kolayca düz bir yatağa dönüştürebilirsiniz. Doğumdan itibaren hem sürüş hem de sürüş yönünün tersine dönük olarak iyi yönlü kullanılabilen ve yatırılabilen oturma ünitesiyle ebeveynlere kolaylık sağlar. Tek elle katlanan sistem, az yer kaplayan pratik bebek arabasını kapatmak ve saklamak için çok uygun hale getirir. Lila SP'nin çift yönlü kullanılabilen koltuk minderi, tüm hava koşullarında inanılmaz rahatlık sağlar: yaz için nefes alan 3D örgü kumaş ve kış için polar kumaş. Baş çevresini koruyan UV50 korumalı büyük entegre tentesi uçan sinekleri çocuğunuzdan uzak tutmanın yanı sıra parlak güneş ışığından da koruyacaktır.

Genel Özellikler

Doğumdan itibaren yaklaşık 4 yaşına kadar
Çift yönlü kullanılabilir oturma ünitesi
Maxi-Cosi oto güvenlik koltukları ile uyumlu ( Adaptörler dahil )
5 nokta emniyet kemerli
Doğumdan itibaren 3 farklı yatma pozisyonları ile kullanım imkanı
Ters çevrilebilir, termo özelliğine sahip minder
UV50 korumalı büyük güneşlikli
Tek elle kolay katlanabilir ve açılabilir
Deri görünümlü ayarlanabilir itme kolu
SmoothRide uzun ömürlü tekerlekler
Daha fazla manevra kabiliyeti için kilitlenebilir ön tekerlerler
Ön bar
Geniş alışveriş sepeti
Yağmurluk, Maxi-Cosi oto güvenlik koltuğu adaptörleri ve ön bar paket içine dahil

Ebeveynler İçin Kullanım Kolaylığı

Tek elle hızlı katlanma özelliği
Otomatik kilit
Daha fazla manevra kabiliyeti için ön tekerlekler kilitlenebilir
Katlandığından dik durur
Geniş alışveriş sepeti
Kolay fren sistemi


Paket Koli İçeriği:
UV50 korumalı tente, şemsiye klipsi, yağmurluk, sineklik, alışveriş sepeti, ön güvenlik barı ve Maxi-Cosi bebek oto güvenlik koltukları takma adaptörleri adaptörler dahildir.

Ölçüleri:

Temizlik ve Bakım:
Kılıf ve oturma minderi bebek arabasından çıkartılabilir ve elde veya çamaşır makinesinde düşük devirde 30ºC derecede kolayca yıkanabilir.


Garanti Süresi: İlk kullanıcı için ürün ömrü boyunca!  

Ön Bar
Var
Yaş Grubu
0 - 48 Ay
Ürün Ağırlığı
8 - 12 kg
Tutma Sapı
Ayarlanabilir
Tente
Var
Tek Elle Kapanma
Var
Taşıma Kapasitesi
22 kg
Sırt Ayarı
Var
Renk
Siyah
Çift Yönlü Kullanım
Var
Model
Lila SP
Kumaş Türü
Yıkanabilir, Terletmeyen Kumaş
Kullanım Şekli
Seyahat Sistemleri Doğumdan İtibaren Bebek Arabaları
Katlanma
Tek Elle Katlanabilme
Durum
Sıfır
Cinsiyet
Unisex
Etiketler
Maxi-Cosi, Maxi-Cosi Lila, Maxi-Cosi Lila SP, Maxi-Cosi Lila SP Bebek, Maxi-Cosi Lila SP Bebek Arabası, Maxi-Cosi Lila SP Bebek Arabası Essential, Maxi-Cosi Lila SP Bebek Arabası Essential Black, Maxi-Cosi Lila SP Bebek Arabası Black, Maxi-Cosi Lila SP Bebek Essential, Maxi-Cosi Lila SP Bebek Essential Black, Maxi-Cosi Lila SP Bebek Black, Maxi-Cosi Lila SP Arabası, Maxi-Cosi Lila SP Arabası Essential, Maxi-Cosi Lila SP Arabası Essential Black, Maxi-Cosi Lila SP Arabası Black, Maxi-Cosi Lila SP Essential, Maxi-Cosi Lila SP Essential Black, Maxi-Cosi Lila SP Black, Maxi-Cosi Lila Bebek, Maxi-Cosi Lila Bebek Arabası, Maxi-Cosi Lila Bebek Arabası Essential, Maxi-Cosi Lila Bebek Arabası Essential Black, Maxi-Cosi Lila Bebek Arabası Black, Maxi-Cosi Lila Bebek Essential, Maxi-Cosi Lila Bebek Essential Black, Maxi-Cosi Lila Bebek Black, Maxi-Cosi Lila Arabası, Maxi-Cosi Lila Arabası Essential, Maxi-Cosi Lila Arabası Essential Black, Maxi-Cosi Lila Arabası Black, Maxi-Cosi Lila Essential, Maxi-Cosi Lila Essential Black, Maxi-Cosi Lila Black, Maxi-Cosi SP, Maxi-Cosi SP Bebek, Maxi-Cosi SP Bebek Arabası, Maxi-Cosi SP Bebek Arabası Essential, Maxi-Cosi SP Bebek Arabası Essential Black, Maxi-Cosi SP Bebek Arabası Black, Maxi-Cosi SP Bebek Essential, Maxi-Cosi SP Bebek Essential Black, Maxi-Cosi SP Bebek Black, Maxi-Cosi SP Arabası, Maxi-Cosi SP Arabası Essential, Maxi-Cosi SP Arabası Essential Black, Maxi-Cosi SP Arabası Black, Maxi-Cosi SP Essential, Maxi-Cosi SP Essential Black, Maxi-Cosi SP Black, Maxi-Cosi Bebek,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR