Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu 0-7 yaş / Nomad Black

Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu 0-7 yaş / Nomad Black (MX8028710110)

0,00
Marka : Maxi-Cosi




Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu

 

 

  • Doğumdan itibaren 7 yaşına kadar kullanım
  • G-Cell ve Airprotect ile maksimum güvenlik
  • Araç emniyet kemeri veya Isofix baza ile kolay kurulum
  • Çift yönlü kullanım imkanı

 

Grup 0+/1/2 Doğumdan yaklaşık 7 yaşına ve 25kg'a kadar olan çocuklar için uygundur.

 

Çocuğunuz ile birlikte büyüyor.

 

Maxi-Cosi, daha uzun süreli kullanım ve  güvenli, konforlu seyahat için bebeğinizle birlikte büyüyen Maxi-Cosi Beryl oto güvenlik koltuğunu tasarladı.

Doğumdan yaklaşık çocuğunuzun 7 yaşına kadar uyacak şekilde kolayca ayarlanabilen, arkaya dönük ve öne bakan konumlara sahip  ihtiyacınız olan tek araba koltuğudur. 

Beryl, maksimum yan darbe koruması G-CELL ve kafalıkta AirProtect teknolojisini kullanır ve bir çarpışma durumunda size en üst düzeyde güvenlik sunar.

Ayrıca, rahatınız için tüm arabalara ISOFIX veya aracınızın 3 noktalı emniyet kemerini kullanarak hızlı ve güvenli bir şekilde uyum sağlar.


Doğumdan yaklaşık 7 yaşına kadar

Maxi-Cosi Beryl, çıkarılabilir iç küçültücü sayesinde (doğumdan 13kg'a kadar) doğumdan yaklaşık 7 yaşına kadar, araba ile yolculuğu 5 yatma pozisyonu ile güvenli ve konforlu hale getirmek için tasarlanmıştır.




Sürüş yönünün tersine veya sürüş yönüne kurulum

 

Beryl oto güvenlik koltuğu, çocuğunuzun arkaya veya öne bakarak yolcuyluk etmesine olanak sağlar. Beryl, 13 KG'a kadar sürüş yönünün tersine ve 9 KG - 25 KG arası sürüş yönüne dönük olarak kullanılabilir ve ikisi arasında geçiş yapmak kolaydır.
 

G-Cell ve AirProtect yan darbe teknolojisi

Maxi-Cosi olarak güvenlikten ödün vermiyoruz. Bu yüzden Beryl'i yenilikçi patentli G-CELL teknolojimizle donattık. Bu yüksek performanslı altıgen hücre yapısı, maksimum yan darbe koruması için esnekliği ve gücü birleştirir. Sonuç olarak, bir yandan çarpışmada daha fazla yan darbe emer ve böylece bebeğinizi daha da güvenle korur.Ayrıca baş destek bölümündeki patentli AirProtect yan darbe koruması, baş yaralanma riskini %20 oranında azaltır!

Çocuğunuz ile birlikte büyüyen açık emniyet kemeri sistemi

Çocuğunuz ile birlikte büyüyen açık sistem 5 noktalı emniyet kemerinin ayarlanması kolaydır ve doğumdan yaklaşık 7 yaşına kadar doğru kurulum ve güvenli bir sürüş sağlar.

Yenilikçi açık kemer sistemi sayesinde  çocuğunuzu Berly'den çıkarırken ya da  koltuğuna otururken açık kalır ve bir tık ile emniyet kemeri tokası kullanılarak güvenli bir şekilde bağlanırlar.

 

Tüm araçlar ile uyumlu

Maxi-Cosi Beryl sadece çocuğunuz için değil, arabanız için de mükemmel bir seçimdir Esnek montaj seçenekleri sayesinde  Beryl'i herhangi bir araca güvenli bir şekilde bağlayabilmek için ISOFIX'i veya aracınızın 3 noktalı emniyet kemerini kullanabilirsiniz. Maxi-cosi Berly, koltuğu bağlamak için bir destek ayağı bulunan kendi ISOFIX bazasına sahiptir.


ISOFIX + Destek Ayağı (0-4 yaş)

3 noktalı Araba Emniyet Kemeri + Destek Ayağı (0-7 yaş)

 

 

 

 

Genel Özellikler
 

Doğumdan itibaren 25 KG'a kadar (yaklaşık 7 yıl) uygundur

Yenidoğan için iç küçültücü (0-13 KG)

Sürüş yönü tersine modda kurulum: 0-13kg, sürüş yönüne modda: 9-25kg
Basit ayarlanabilir baş desteği  ve doğumdan itibaren uygun 5 noktalı emniyet kemeri

Yenilikçi açık kemer sistemi
Baş kısmında AirProtect yan darbe koruması

Omuz bölümünde G-Cell yan darbe koruması

5 pozisyon ayarlanabilir oturma ve yatma pozisyonu

Isofix veya otomobilin üç noktalı kendi kemer sistemi ile; tüm araçlar ile uyumludur
ISOFIX baza dahil
Koltuğun doğru ve güvenli kurulumu için göstergeler
Yıkanabilir ve kemer sistemi sökülmeden kolay çıkarılabilen kılıf

 

Güvenlik Testi Sonuçları:

 

Ölçüleri:


Temizlenme: Kolayca çıkarılabilir 30 derecede yıkanabilir kumaş.


Garanti Süresi:
 



 

MODEL
BERYL
Etiketler
Maxi-Cosi, Maxi-Cosi Beryl, Maxi-Cosi Beryl Oto, Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu, Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu 0-7, Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu 0-7 yaş, Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu 0-7 yaş Nomad, Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu 0-7 yaş Nomad Black, Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu 0-7 yaş Black, Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu 0-7 Nomad, Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu 0-7 Nomad Black, Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu 0-7 Black, Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu yaş, Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu yaş Nomad, Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu yaş Nomad Black, Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu yaş Black, Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu Nomad, Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu Nomad Black, Maxi-Cosi Beryl Oto Koltuğu Black, Maxi-Cosi Beryl Oto 0-7, Maxi-Cosi Beryl Oto 0-7 yaş, Maxi-Cosi Beryl Oto 0-7 yaş Nomad, Maxi-Cosi Beryl Oto 0-7 yaş Nomad Black, Maxi-Cosi Beryl Oto 0-7 yaş Black, Maxi-Cosi Beryl Oto 0-7 Nomad, Maxi-Cosi Beryl Oto 0-7 Nomad Black, Maxi-Cosi Beryl Oto 0-7 Black, Maxi-Cosi Beryl Oto yaş, Maxi-Cosi Beryl Oto yaş Nomad, Maxi-Cosi Beryl Oto yaş Nomad Black, Maxi-Cosi Beryl Oto yaş Black, Maxi-Cosi Beryl Oto Nomad, Maxi-Cosi Beryl Oto Nomad Black, Maxi-Cosi Beryl Oto Black, Maxi-Cosi Beryl Koltuğu, Maxi-Cosi Beryl Koltuğu 0-7, Maxi-Cosi Beryl Koltuğu 0-7 yaş, Maxi-Cosi Beryl Koltuğu 0-7 yaş Nomad, Maxi-Cosi Beryl Koltuğu 0-7 yaş Nomad Black, Maxi-Cosi Beryl Koltuğu 0-7 yaş Black, Maxi-Cosi Beryl Koltuğu 0-7 Nomad, Maxi-Cosi Beryl Koltuğu 0-7 Nomad Black, Maxi-Cosi Beryl Koltuğu 0-7 Black, Maxi-Cosi Beryl Koltuğu yaş, Maxi-Cosi Beryl Koltuğu yaş Nomad, Maxi-Cosi Beryl Koltuğu yaş Nomad Black, Maxi-Cosi Beryl Koltuğu yaş Black, Maxi-Cosi Beryl Koltuğu Nomad, Maxi-Cosi Beryl Koltuğu Nomad Black, Maxi-Cosi Beryl Koltuğu Black,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR