Maxi-Cosi AxissFix Air Oto Koltuğu / Nomad Black

Maxi-Cosi AxissFix Air Oto Koltuğu / Nomad Black (MX8023710110)

0,00
Marka : Maxi-Cosi


 

Maxi-Cosi AxissFix Air Oto Koltuğu

 

 

  • 9 aydan 4 yaşına kadar kullanım
  • Yerleşik Air-Bag (Hava Yastığı) donanımı
  • 360 derece dönme özelliği
  • i-Size (R129) Güvenlik Standardı


Max: 19 kg (yaklaşık 9 aylıktan- 4 yaşına kadar) / 74 cm’den – 105 cm’ye kadar

Bir oto güvenlik koltuğu düşünün… İçindeki en değerli varlığınız seyahat anlarında her zaman en yüksek güvende olsun ve siz bundan emin olun. Dünyanın ilk ve tek Air-Bag’li çocuk oto güvenlik koltuğu olan AxissFix Air ile tanışmaya hazır mısınız?

Ürün Açıklaması: 


Aracınıza bir çarpma anında oluşacak şiddetli sarsıntı ile çocuğunuzun hassas boyun ve baş bölgesi öne doğru savrulma eğilimi gösterir. Böyle bir kaza durumunda AxissFix Air’de bulunan Air Safety Technology® sayesinde Air-Bag/Hava Yastığı donanımı sadece 1 saniyenin altında bir sürede devreye girerek Air-Bag’ler çocuğunuzun baş ve boyun bölgesi için hayati koruma sağlayarak, meydana gelebilecek ciddi yaralanma ve incinmelerin önüne geçer. Benzersiz güvenlik özellikleriyle donatılmış AxissFix Air, Air-Bag teknolojisi ile en güvenilir çözümü yanında diğer Maxi-Cosi oto güvenlik koltukları gibi kullanım rahatlığını ve konforu da bir arada sunar.
Günlük kullanım süresince göze çarpmayacak ve fark edilmeyecek Air-Bag donanımlı AxissFix Air ile hissedebileceğiniz tek fark çocuğunuzun güven içinde olduğundan emin bir şekilde, yolculuğunuzun her anını keyifle yaşamanız olacak.
i-Size(R129) güvenlik standardına uyumlu AxissFix Air, 360° döndürülebilir koltuk özelliği ile eşsiz kullanım kolaylığı da sağlamaktadır. AxissFix Air oto güvenlik koltuğunu çocuğunuzun büyümesine bağlı olarak sürüş yönünde veya sürüş yönünün tersine (yaklaşık 2 yaşına veya 87cm’ye kadar) çift yönlü kullanım olanağı sunar.
AxissFix Air ile yolculuklar artık çok daha güvenli ve konforlu…


Maxi-Cosi Air Safety Technology®


 



Maxi-Cosi patentli Air Safety Technology® sayesinde çocuklar oto güvenlik koltuklarında şimdiye kadar görülmüş en yüksek güvenlik donanımları ile koruma altına alınıyor.

 


AxissFix Air oto güvenlik koltuğunun ISOFIX bağlantılarında bulunan Çarpma Algılama Sistemi, kazayı 0,015 saniyede algılayarak, hava (co2) kapsüllerini Air-Bag’leri şişirmesi için devreye sokar. Koltuğun omuz kemer pedlerinin içinden 0,05 saniyede açılan Air-Bag’ler çarpma anında çocuğun kafasının öne doğru savrulmasını ve çarpmasını önler. Açılan Air-Bag’ler yine sadece 1 saniyenin altında tekrar sönük duruma gelir.
Yapılan testlerde Maxi-Cosi Air Safety Technology® ile önden çarpışma durumunda çocuğun boyun, omurilik ve kafa bölgesine binen yükün %55 oranında azaldığı saptanmıştır. AxissFix Air oto güvenlik koltuğunda yolculuk yapan çocukların diğer sürüş yönüne dönük oto güvenlik koltuklarıyla yapacağı yolculuktan %55 oranında daha güvende oldukları yapılan test ve araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır.
Maxi-Cosi Air Safety Technology® ile üretilmiş AxissFix Air, Air-Bag donanımlı ilk ve tek oto güvenlik koltuğu olmasının yanı sıra 360° dönebilmesi özelliği sayesinde sürüş yönünün tersine dönük ve sürüş yönüne dönük (61cm’den 105cm’ye kadar) olarak çift yönlü seyahat edebilme olanağı sunuyor.
 
Air Safety Technology® Nasıl Çalışır?
 


Her hangi bir kaza durumunda ISOFIX bağlantılarında bulunan Çarpma Algılama Sistemi kazayı sadece 0,015 saniyede algılayarak Air Safety sistemini devreye sokar ve 0,05 saniyede Air-Bag’ler açılarak çocuğun boyun ve baş bölgesinin zarar görmesini engeller. Açılan Air-Bag’ler kaza gerçekleştiği andan itibaren 1 saniyeye ulaşıldığında ise sönmüş olur.
 
Temel Ürün Özellikleri 

Dünyada ilk ve tek Air-Bag donanımlı çocuk oto güvenlik koltuğu
Sürüş yönünde veya tersine kullanımda da kaza anında devreye giren Air-Bag donanımı
Air Safety Technology® sayesinde %55 daha güvenli 
360° döndürülebilir koltuk
i-Size güvenlik standardı – Maksimum güvenlik için kafa ve boyun koruması sürüş yönünün tersine dönük kullanım (yaklaşık 2 yaşına veya 87cm’ye kadar).
Sürüş yönünde 76 cm-105 cm (yaklaşık 15 aydan 4 yaşına kadar) veya sürüş yönünün tersine 61-87 cm (yaklaşık 4 aylıktan (özel küçültücü ile) – 2 yaşına kadar) dönük kullanım

Üst Bağlantı Kemeri - Isofix bağalantı sistemi - Daha güvenli ve kolay oto güvenlik koltuğu montajı.
5 nokta güvenlik kemeri sistemi - Çocuğu korumada yüksek güvenlik.
Görsel Onay - Isofix bağlantısı ve üst bağlantı kemerinin doğru bağlanıp bağlanmadığını gösterir.

Kullanım Kolaylığı 

360° döner koltuk: Ultra kolaylaşmış bebeği koltuğa kolayca yerleştirme imkanı
Eş zamanlı emniyet kemeri ve baş desteği ayarı
Hangi yöne bakacağı seçimi kontrol paneli: 360° döner koltuk yönünü kolay değiştirme için
Yükseklik göstergesi ölçümü: Sürüş yönünün tersine veya sürüş yönüne bağlanma zamanını bilmeye yardımcı olur.
Kemer tokaları: kemerleri tutarak saniyeler içinde çocuğunuzu rahatlıkla oturtup kaldırabilmenize yardımcı olur.
Tek el ile kolay kemer ayarlayıcısı
30° de çamaşır makinasında yıkanabilir kumaş.


Konfor

7 pozisyon Kafalık ayarı: büyümekte olan çocuk için her zaman mükemmel uyum
Her 2 yönde 4 farklı yatış pozisyonu: en iyi seyahat konforunu tam güvenlik içinde sağlar.
Entegre yüksek yastıklı koltuk: Oturma, sırt ve kafa bölgeleri için en uygun güvenli konforu sağlar.

Güvenlik

i-Size’a uygun (R129): Avrupa Birliği yeni standardı i-Size mevzuatına uygun
Top Tether - Isofix sistemi: Daha kolay ve güvenli araba koltuğu montajı için.
Arka görüş yaklaşık 2 yaşına kadar (87cm) – Ekstra geliştirilmiş kafa ve boyun koruması.
5-nokta emniyet kemeri- çocuğu korumada yüksek güvenlik.
Yüksek performanslı emici materyalli başlık - yandan darbelere karşı geliştirilmiş daha fazla koruma.
Anti-slip kemer pedleri - önden çarpma durumunda yüksek güvenlik ve koruma sağlar.
ASB patentli sistem (Otomatik Güvenlik Kemeri) – koltuk ve baza arasındaki bağlantıyı her daim korumak için.
Görsel Göstergeler - Doğru isofix kurulumu ve Top Tether bağlantı kemeri sıkmayı görüntülemek için.

Güvenlik Testi Sonuçları:


 

Ölçüleri:

 

Temizlenme

30 derecede yıkanabilir kumaş

 

Garanti Süresi:



UYARI: AxissFix Air Air-Bag donanımı çocuklar için tasarlamış olup kesinlikle güvenlidir. Oto güvenlik koltuğunu aracın ön yolcu koltuğuna asla sürüş yönünün tersine olarak döndürmeyin. Kaza anında açılacak ön yolcu Air-Bag’i çocuğunuz için tehlikeli olabilir.

 

 

 

 

MODEL
AXISSFIX AIR
Etiketler
Maxi-Cosi, Maxi-Cosi AxissFix, Maxi-Cosi AxissFix Air, Maxi-Cosi AxissFix Air Oto, Maxi-Cosi AxissFix Air Oto Koltuğu, Maxi-Cosi AxissFix Air Oto Koltuğu Nomad, Maxi-Cosi AxissFix Air Oto Koltuğu Nomad Black, Maxi-Cosi AxissFix Air Oto Koltuğu Black, Maxi-Cosi AxissFix Air Oto Nomad, Maxi-Cosi AxissFix Air Oto Nomad Black, Maxi-Cosi AxissFix Air Oto Black, Maxi-Cosi AxissFix Air Koltuğu, Maxi-Cosi AxissFix Air Koltuğu Nomad, Maxi-Cosi AxissFix Air Koltuğu Nomad Black, Maxi-Cosi AxissFix Air Koltuğu Black, Maxi-Cosi AxissFix Air Nomad, Maxi-Cosi AxissFix Air Nomad Black, Maxi-Cosi AxissFix Air Black, Maxi-Cosi AxissFix Oto, Maxi-Cosi AxissFix Oto Koltuğu, Maxi-Cosi AxissFix Oto Koltuğu Nomad, Maxi-Cosi AxissFix Oto Koltuğu Nomad Black, Maxi-Cosi AxissFix Oto Koltuğu Black, Maxi-Cosi AxissFix Oto Nomad, Maxi-Cosi AxissFix Oto Nomad Black, Maxi-Cosi AxissFix Oto Black, Maxi-Cosi AxissFix Koltuğu, Maxi-Cosi AxissFix Koltuğu Nomad, Maxi-Cosi AxissFix Koltuğu Nomad Black, Maxi-Cosi AxissFix Koltuğu Black, Maxi-Cosi AxissFix Nomad, Maxi-Cosi AxissFix Nomad Black, Maxi-Cosi AxissFix Black, Maxi-Cosi Air, Maxi-Cosi Air Oto, Maxi-Cosi Air Oto Koltuğu, Maxi-Cosi Air Oto Koltuğu Nomad, Maxi-Cosi Air Oto Koltuğu Nomad Black, Maxi-Cosi Air Oto Koltuğu Black, Maxi-Cosi Air Oto Nomad, Maxi-Cosi Air Oto Nomad Black, Maxi-Cosi Air Oto Black, Maxi-Cosi Air Koltuğu, Maxi-Cosi Air Koltuğu Nomad, Maxi-Cosi Air Koltuğu Nomad Black, Maxi-Cosi Air Koltuğu Black, Maxi-Cosi Air Nomad, Maxi-Cosi Air Nomad Black, Maxi-Cosi Air Black, Maxi-Cosi Oto,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR