Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Buhar Sterilizatörü & Mama Isıtıcısı

Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Buhar Sterilizatörü & Mama Isıtıcısı (MMJ2025)

0,00
Marka : Mamajoo

 

Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Buhar Sterilizatörü & Mama Isıtıcısı

 

 

Özellikleri: 
 
Sterilizasyon, kurutma, buharda pişirme, gıda ısıtma ve süt ısıtma gibi 5 farklı işlevi bulunan bu Mamajoo Dijital Buhar Sterilizatörü, bebeğinizin sağlığı için gereken hijyeni en iyi şekilde sağlar ve farklı ihtiyaçlara tek ürünle pratik bir çözüm sunar. 
 
Ürün Avantajları:
 
Gelişmiş mikroişlemci kontrol teknolojisi ile tam otomatik kontrollü olan Mamajoo Elektrikli Buhar Sterilizatörü sürekli yüksek ısıda buhar sterilizasyonu ile bakterilerin hızla ve tamamen ortadan kaldırılmasını sağlar. 
Ergonomik, ayrılabilir tasarımı ve kompakt gövdesiyle hem evde hem de yolculuklarda kullanım ve taşıma kolaylığı sağlar. 
6 dar ağızlı biberon (örn: Tombik) veya 5 geniş ağızlı biberon (örn: Mamajoo) alma kapasitesine ve LCD ekrana sahiptir. 
Biberon emziği ve emzikler gibi beslenme aksesuarları için özel bir rafı bulunur.
Gelişmiş mikroişlemci kontrol teknolojisi kullanılan üründe işlem ile işaretler ısıtıcı tabandaki LCD ekrandan kolaylıkla izlenir. 
Sterilizasyon işlemi bittiğinde (9 dakika sonra) otomatik olarak kurutma işlemine (30 dk veya 60 dk seçenekli) geçer. 
Kurutma işlemi bittiğinde 6 kez sinyal verir ve otomatik olarak kapanma özelliğine sahiptir.
Sebze pişirme kabı ile istediğiniz besinleri buharda pişirebilirsiniz. Pişirme işlemi bittiğinde 6 kez sinyal verir ve otomatik olarak kapanır.
Mama kasesi yardımıyla istediğiniz besinleri ısıtabilirsiniz. Mama ısıtma işlemi bittiğinde 6 kez sinyal verir ve otomatik olarak kapanır. 
İzolasyon rafı ile süt ısıtma işlemini yapabilirsiniz. Süt ısıtma işlemi bittiğinde 6 kez sinyal verir ve otomatik olarak kapanır.


Mamajoo 5 İşlevli Sterilizatör, Almanya’nın bağımsız uzman test sitesi olan ExpertenTesten tarafından test edilerek ve rakiplerine göre en iyi puanları alarak “En İyi Ürün” seçilmiştir.

 
Paket içeriği: 1 x Mamajoo 5 İşlevli Kurutma Özellikli Dijital Buhar Sterilizatörü & Mama Isıtıcı

Garanti Süresi: 2 yıl
 
Temizlik ve Sterilizasyon: 

Isıtıcı taban, ana gövde ve kapak sadece kuru bir bezle temizlenir. Diğer parçaları bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ürünü temizlemek için parlatıcı, aşındırıcı veya anti-bakteriyel malzemeler kullanmayınız.
Etiketler
Mamajoo, Mamajoo 5, Mamajoo 5 İşlevli, Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı, Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Buhar, Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Buhar Sterilizatörü, Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Buhar Sterilizatörü Mama, Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Buhar Sterilizatörü Mama Isıtıcısı, Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Buhar Sterilizatörü Isıtıcısı, Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Buhar Mama, Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Buhar Mama Isıtıcısı, Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Buhar Isıtıcısı, Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Sterilizatörü, Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Sterilizatörü Mama, Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Sterilizatörü Mama Isıtıcısı, Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Sterilizatörü Isıtıcısı, Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Mama, Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Mama Isıtıcısı, Mamajoo 5 İşlevli Kurutmalı Isıtıcısı, Mamajoo 5 İşlevli Buhar, Mamajoo 5 İşlevli Buhar Sterilizatörü, Mamajoo 5 İşlevli Buhar Sterilizatörü Mama, Mamajoo 5 İşlevli Buhar Sterilizatörü Mama Isıtıcısı, Mamajoo 5 İşlevli Buhar Sterilizatörü Isıtıcısı, Mamajoo 5 İşlevli Buhar Mama, Mamajoo 5 İşlevli Buhar Mama Isıtıcısı, Mamajoo 5 İşlevli Buhar Isıtıcısı, Mamajoo 5 İşlevli Sterilizatörü, Mamajoo 5 İşlevli Sterilizatörü Mama, Mamajoo 5 İşlevli Sterilizatörü Mama Isıtıcısı, Mamajoo 5 İşlevli Sterilizatörü Isıtıcısı, Mamajoo 5 İşlevli Mama, Mamajoo 5 İşlevli Mama Isıtıcısı, Mamajoo 5 İşlevli Isıtıcısı, Mamajoo 5 Kurutmalı, Mamajoo 5 Kurutmalı Buhar, Mamajoo 5 Kurutmalı Buhar Sterilizatörü, Mamajoo 5 Kurutmalı Buhar Sterilizatörü Mama, Mamajoo 5 Kurutmalı Buhar Sterilizatörü Mama Isıtıcısı, Mamajoo 5 Kurutmalı Buhar Sterilizatörü Isıtıcısı, Mamajoo 5 Kurutmalı Buhar Mama, Mamajoo 5 Kurutmalı Buhar Mama Isıtıcısı, Mamajoo 5 Kurutmalı Buhar Isıtıcısı, Mamajoo 5 Kurutmalı Sterilizatörü, Mamajoo 5 Kurutmalı Sterilizatörü Mama, Mamajoo 5 Kurutmalı Sterilizatörü Mama Isıtıcısı, Mamajoo 5 Kurutmalı Sterilizatörü Isıtıcısı, Mamajoo 5 Kurutmalı Mama, Mamajoo 5 Kurutmalı Mama Isıtıcısı, Mamajoo 5 Kurutmalı Isıtıcısı,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR