Mamajoo Gold İkili Biberon 150ml

Mamajoo Gold İkili Biberon 150ml (MMJ1639)

0,00
Marka : Mamajoo

 

Mamajoo Gold İkili Biberon 150ml
 
 
Özellikleri: 
 
Tüm Mamajoo ürünlerinin üretiminde bebek sağlığı ön planda tutularak Avrupa Birliği Standartlarına ve gıdaya uygun ürünler. ISO 9001 belgeli, en son teknoloji kullanılan üretim tesislerimizde en yüksek kalitede BPA içermeyen hammaddeler kullanılarak üretilmektedir.
 
Mamajoo biberonları Bisfenol-A içermeyen (%0 BPA) PES (PoliEtherSülfon) ve PP (PoliPropilen) hammaddelerinden üretilmiştir. PES ve PP malzemeler çok sıcak suya maruz kaldıklarında dahi molekülleri kolayca ayrışmayan ham maddelerdir ve bebeğinizin sağlığı için uygun olmayan BPA maddesi içermediklerinden Türkiye, Avrupa ve ABD de biberon üretiminde kullanılmalarına izin verilir.
 
Mamajoo biberonları doldurmayı ve temizlemeyi kolaylaştırmak için geniş ağızlı olarak tasarlanmıştır. Dengeli duruş için geniş tabanı, minik ellerin kolay tutması için gövde üzerinde tutma kavisleri bulunur. Mamajoo biberonlarının kapaklarında biberon emziğinin yerleşimi için özel olarak tasarlanan bölüm biberon emziğini tamamen kapattığından kullanım ve taşımada kesin sızdırmazlık sağlar. Biberon üzerinde bulunan ölçek işaretleri de bebeğin ne kadar beslendiğinden emin olunmasını sağlar. 
 
Ürün Avantajları:
 
Son derece güvenilir, PBA içermeyen ve sağlıklı Mamajoo biberonlar, hem ergonomik tasarımı hem de anti-kolik valf sistemi ile bebeğiniz için emzirmeden sonraki en ideal beslenme ürünüdür.
Biberon emziğinde bulunan anti kolik valf, beslenme sırasında bebeklerin hava yutma riskini engellemeye yardımcıdır. 
Geniş ağızlı biberonun doldurulması ve temizlemesi kolaydır, geniş tabanı sayesinde kolayca devrilmez.
Minik ellerin kolayca tutabilmesi ve kas gelişimini desteklemek amacıyla ergonomik kavrama kavisleri tasarlanmıştır.
Anne göğsüne en yakın formda sunulan biberon emziği, üzerinde bulunan helezonlar sayesinde esner.
Tatsız ve kokusuz Mamajoo silikon biberon emziği sayesinde emzirme ile biberonla beslemeyi birleştirmeyi kolaylaştırır.
Biberonla birlikte kullanılmak için bebeklerin gelişimine ve ihtiyacına uygun olarak farklı sıvı akış oranlarına sahip 4 çeşit Mamajoo biberon emziği bulunur.
 
 

Paket içeriği: 2 x Mamajoo %0 BPA PES Biberon 150 ml 
 
Temizlik ve Sterilizasyon: Bulaşık makinesinde yıkanabilir ve 5 dakika kaynatarak veya Mamajoo sterilizörleri ile steril edilebilir. 
 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR