Mamajoo Gece & Gündüz Biberonu 270ml & Saklama Kutulu İkili Emzik / Pearl
Mamajoo Gece & Gündüz Biberonu 270ml & Saklama Kutulu İkili Emzik / Pearl
Mamajoo Gece & Gündüz Biberonu 270ml & Saklama Kutulu İkili Emzik / Pearl
Mamajoo Gece & Gündüz Biberonu 270ml & Saklama Kutulu İkili Emzik / Pearl
Mamajoo Gece & Gündüz Biberonu 270ml & Saklama Kutulu İkili Emzik / Pearl
Mamajoo Gece & Gündüz Biberonu 270ml & Saklama Kutulu İkili Emzik / Pearl
Mamajoo Gece & Gündüz Biberonu 270ml & Saklama Kutulu İkili Emzik / Pearl
Mamajoo Gece & Gündüz Biberonu 270ml & Saklama Kutulu İkili Emzik / Pearl
Mamajoo Gece & Gündüz Biberonu 270ml & Saklama Kutulu İkili Emzik / Pearl
Mamajoo Gece & Gündüz Biberonu 270ml & Saklama Kutulu İkili Emzik / Pearl
Mamajoo Gece & Gündüz Biberonu 270ml & Saklama Kutulu İkili Emzik / Pearl

Mamajoo Gece & Gündüz Biberonu 270ml & Saklama Kutulu İkili Emzik / Pearl (MMJ5941)

0,00
Marka : Mamajoo

 

Mamajoo Gece & Gündüz Biberonu 270ml

 

 

Kullanım Yaşı: 0+ ay
Biberon emziği değiştirilerek daha büyük bebekler için kullanılabilir.
 

Tüm mamajoo ürünleri, bebek sağlığı ön planda tutularak ABD ve Avrupa Birliği Standartlarına uygun olarak ISO 9001;2015 belgeli, en son teknoloji kullanılan üretim tesislerimizde BPA ve Fitalat içermeyen yüksek kaliteli hammaddelerden üretilmektedir. 

 

Özellikleri ve Avantajları:

 

Mamajoo Gece Biberonu hem gündüz hem gece kullanım için uygundur ve karanlıkta parlayan halkası biberonu gece kolaylıkla bulmanızı sağlar.

Mamajoo Gece Biberonu bebeklerin sağlığı için uygun olmayan maddeler içermeyen, Türkiye, Avrupa ve ABD’de biberon üretiminde kullanılmasına izin verilen PP(Polipropilen) ham maddesinden üretilmiştir.

Mamajoo Gece Biberon emziğinde bulunan anti-kolik valf sistemi bebeğin beslenme sırasında hava yutması sonucu oluşan gaz sancısını (kolik) engellemeye yardımcı olur. Dengeli duruş için geniş tabanı, minik ellerin kolay tutması için gövde üzerinde tutma kavisleri bulunur. Mamajoo Gece Biberonlarının kapaklarında biberon emziğinin yerleşimi için özel olarak tasarlanan bölüm biberon emziğini tamamen kapattığından kullanım ve taşımada kesin sızdırmazlık sağlar. Biberon üzerinde bulunan ölçek işaretleri de bebeğin ne kadar beslendiğinden emin olunmasını sağlar. 

Anne göğsüne benzer formda sunulan Mamajoo Gece Biberon Emziği, üzerinde bulunan helezonlar sayesinde anne memesi gibi esner.

Geniş ağızlı Mamajoo Gece Biberonun doldurulması ve temizlenmesi kolaydır, geniş tabanı sayesinde kolayca devrilmez.

Minik ellerin kolayca tutabilmesi ve kas gelişiminin desteklemesi amacıyla Mamajoo Gece Biberonun gövdesinde ergonomik kavrama kavisleri tasarlanmıştır.

Tatsız ve kokusuz Mamajoo Gece Biberon Emziği sayesinde emzirme ile biberonla beslemeyi birleştirmeyi kolaylaştırır.

Biberonla birlikte kullanılmak için bebeklerin gelişimine ve ihtiyacına uygun olarak farklı sıvı akış oranlarına sahip 4 çeşit Mamajoo Biberon Emziği bulunur.

 

 

Mamajoo Sterilizasyon & Saklama Kutulu Silikon Ortodontik İkili Emzik

 


Özellikleri ve Avantajları: 
 

Mamajoo Sterilizasyon & Saklama Kutulu İkili Desenli Ortodontik Pearl & Black / Gece & Gündüz Emzikleri, BPA ve Fitalat içermeyen yüksek kaliteli hammaddeler ile yüksek kaliteli şeffaf, tatsız ve kokusuz silikondan üretilmiştir. Her yaş grubu için ideal yumuşaklıkta ve pürüzsüz olup kolay temizlenir.
Mamajoo Ortodontik Emzikler; bebeklerin diş ve damak gelişimine uygun şekilde damaklı formda tasarlanmış olup, emzik kalkanındaki ekstra geniş hava delikleri salya birikimini önleyip sürekli hava dolaşımını sağlayarak bebeklerin hassas cildinin tahriş olmasını engellemeye yardımcıdır. 
Mamajoo Sterilizasyon & Saklama Kutulu İkili Desenli Ortodontik Pearl & Black / Gece & Gündüz Emzikleri, hem gece hem de gündüz kullanım için uygundur ve karanlıkta bir süre parlayan emzik gövdesi sayesinde gece kolaylıkla emziğin bulunmasını sağlar. 


Mamajoo Sterilizasyon & Saklama Kutulu İkili Desenli Ortodontik Pearl&Black Emzikler, ürünleri içinde steril ederek her zaman hijyenik olarak korumak ve taşımak için Mamajoo Sterilizasyon & Saklama Kutuları içinde sunulur. 
Mamajoo Sterilizasyon & Saklama Kutulu İkili Desenli Ortodontik Pearl&Black Emzikler 0-24 ay bebekler için 3 farklı boyda, uyumlu renk ve desen seçenekleriyle üretilir.  

 

Üretim Yeri: Türkiye

Uygun Olduğu Avrupa Standardı: EN 1400, TS EN 14350

Uygun Olduğu Amerika Standardı: F.D.A (21 C.F.R Part 177.1520/177.2600/177.2440)


Paket İçeriği:

 

1 x Mamajoo Gece & Gündüz Biberonu 270 ml
1 x Mamajoo %0 BPA Silikon Biberon Emziği M No.2 6 ay+
2 x Mamajoo Silikon Ortodontik Emzik 6 ay+
1 x Mamajoo Sterilizasyon & Saklama Kutusu 

 



Temizlik ve Bakım:


Elde veya bulaşık makinesinde yıkanabilir. İyice yıkandıktan sonra 5 dakika kaynatılarak ya da Mamajoo sterilizatörleri ile steril edilebilir. Ürünün ömrünü kısaltmamak için aşındırıcı deterjan kullanmaktan kaçınınız ve emzikleri belirli aralıklarla değiştiriniz. 
Mikrodalga kullanımı: Emziklerinizi iyice yıkayıp Mamajoo Sterilizasyon & Saklama Kutusuna yerleştirin ve 25 ml su ekleyin. Mikrodalganızı 750 – 1000 W’a ayarlayıp 3 dakika çalıştırın. Sonrasında bir süre soğumaya bırakıp içindeki suyu döktükten sonra ürünleriniz hijyenik olarak kullanıma hazır olacaktır.

 

Etiketler
Mamajoo, Mamajoo Gece, Mamajoo Gece Gündüz, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Saklama, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Saklama Kutulu, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Saklama Kutulu İkili, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Saklama Kutulu İkili Emzik, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Saklama Kutulu İkili Emzik Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Saklama Kutulu İkili Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Saklama Kutulu Emzik, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Saklama Kutulu Emzik Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Saklama Kutulu Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Saklama İkili, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Saklama İkili Emzik, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Saklama İkili Emzik Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Saklama İkili Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Saklama Emzik, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Saklama Emzik Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Saklama Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Kutulu, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Kutulu İkili, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Kutulu İkili Emzik, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Kutulu İkili Emzik Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Kutulu İkili Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Kutulu Emzik, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Kutulu Emzik Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Kutulu Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml İkili, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml İkili Emzik, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml İkili Emzik Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml İkili Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Emzik, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Emzik Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu 270ml Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu Saklama, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu Saklama Kutulu, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu Saklama Kutulu İkili, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu Saklama Kutulu İkili Emzik, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu Saklama Kutulu İkili Emzik Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu Saklama Kutulu İkili Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu Saklama Kutulu Emzik, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu Saklama Kutulu Emzik Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu Saklama Kutulu Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu Saklama İkili, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu Saklama İkili Emzik, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu Saklama İkili Emzik Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu Saklama İkili Pearl, Mamajoo Gece Gündüz Biberonu Saklama Emzik,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR